در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

من و دوستم تصادف کردیم دوستم فوت شد مقصر حادثه هم بود بیمه و گواهی نامه هم نداشته  با توجه به کروکی پلیس از دوستم شکایت کردم الان دادگاه حکم موقوفی تعقیب صادر کرده میخواستم بدونم آیا میتونم از صندوق تامین خسارت  بدنی دیه بگیرم یا نه
4 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در یک شعبه سرپرستی بیمه ایران تشکیل پروند دهید و مابقی امور اجرایی را پیگیری کنید.

خسارت شما از محل صندوق تامین خسارت های بدنی قابل پرداخت است.