در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
فردی سال 83 تصادف کرده است
اکنون جهت دریافت دیه که 38 درصد است، قصد مراجعه به صندوق تأمین خسارت های بدنی دارد
که متوجه می شود صندوق مذکور بعلت محدودیت سقف تعهدات، مبلغی ناچیز پرداخت می کند
از طرفی در تاریخ 2 اسفند ماه امسال با تصویب مجلس به نحوی محدودیت سقف تعهدات برداشته شد
سوال :
1- آیا اکنون پس مصوبه اخیر مجلس صندوق تأمین خسارت های بدنی خسارت را به نرخ روز پرداخت می نماید یا خیر؟
2- اگر پرداخت دیه منوط به معرفی ستاد دیه باشد، الزامی به زندان رفتن مقصر حادثه است؟
3- اگر مقصر متواری باشد، چطور؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

لطفا در سوالی دیگر جواب این سوالها رو بفرمایید :

۱. چرا از سال ۸۳ تا الان برای گرفتن خسارت مراجعه نکردین

۲. چرا بعداز این همه سال سراغ صندوق رفتین

۳. چرا بیمه گر پرداخت نمیکنه

۴.رای دادگاه دارین

۵. صندوق که سقفی برای ایفای تعهدات نداره به استناد چه ماده و قانونی بهتون اعلام کردن