در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام و خسته نباشید

من یک ماه و نیم برای شرکتی کار کردم و وقتی حقوق رو پرداخت نکردن فهمیدم اینها کلاهبردار هستن و قرار نیست حقوقی پرداخت کنند.

اعتراض کردم و مجبورم کردن استعفا بدم و هنوز هم از سال پیش هیچ اقدامی برای تسویه حساب نکرده اند.

متاسفانه چون فریب خورده بودم و بهم قول های الکی داده بودند نه قرار داد دارم و نه بیمه ای برام رد شده و نه سابقه پرداخت وجه حقوق که بشه روی اون مانور داد.

البته اثر انگشت من اونجا ثبت شده بوده و ورود و خروج ام ذخیره شده و تنها میتونم این رو بعنوان مدرک ارایه بدم.

میخواستم بدونم میشه موقع شکایت درخواست بازرسی از محل کار بدم و از بچه های اونجا و سیستم حضور و غیابت بازرسی و پرس و جو بشه ؟

البته اداره کار رفتم یک مشاور اونجا داشت گفت سابقه ات کم بوده نمیشه شکایت کنی و البته فکر کنم ایشون خواست از سرش باز کنه و عجله ای با سواد ناقص بهم راهنمایی غلط داد و دیدم کسایی که 15 روز هم ثابت کردن نامه اجرا احکام گرفتند ....

درخواست بازرسی از محل کار و باید تو دادخواست بنویسم یا در اولین جلسه تشخیص از رییس جلسه درخواست کنم ؟!

با تشکر
3 پاسخ
توسط (820 امتیاز)
شما می توانید درخواست تحقیق از محل کار را در اولین جلسه عنوان نمایید. اما معمولا هیئت تشخیص با توجه به حداقل مدارکی که ارائه می دهید می تواند پرونده را به تحقیق ارجاع نماید. در صورتی که حداقل مدارک را ارائه ننمایید هیئت تشخیص با توجه به عدم ارائه مدارک توسط شما ( که طبق قانون ارائه مدارک اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی با کارگر می باشد) قرار  رد دعوی صادر می نماید.