در سختی کار و مشاغل سخت توسط (400 امتیاز)
با سلام من  در آبان سال 96 حق سهم سخت زیان آور کار فرما را پرداخت کردم و کارفرما هم قول داد که بعدا پرداخت کنه (البته شرکت   برای تامین اجتماعی می باشد ) الان پس از گذشت 6 ماهه نماینده شرکت که رسید پرداخت ها را هم از من گرفته و قول پرداخت داده بود و می گفتند نوبتی پرداخت میکنم

 به ناآگاه اعلام کرده که یکی از کارکنان به اداره کار شکایت کرده وادراه کار رای دیوان رو تفسیر کرده وگفته که طبق رای دیوان کسانیکه خودشان  راسا اقدام به پرداخت کردن هیچ گونه حقی ندارند وچه کسی به اینها اجازه پرداخت داده و پول شما طبق رای دیوان پرداخت نمی شود آیا چنین چیزی ممکنه

رای اداره کار رو هم به من نشون دادند و گفتند اگه شما هم شکایت کنی حکم همینه
چاره کار چیه ؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام بر اساس آخرین رای دیوان در صورت پرداخت حق بیمه ناشی از چهار درصد می توانید از طریق مراجع حل اختلاف اداره کار مطالبه حق نمایید