در حادثه ناشی از کار توسط (130 امتیاز)
بودن افرادی که بدون بیمه دچار نقص عضو شدن و از کارفرما شکایت کردن .امکانش وجود نداره ؟
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

طبق مواد قانون کار حفاظت از جان کارگر در یک کارگاه حتی به مدت کمتر از چند ساعت به عهده کارفرماست بنابراین اگر رابطه کارگری و کارفرمایی برای دو فرد احراز شود کافیست اینکه کارگری بیمه تامین اجتماعی داشته باشد یا خیر یک مساله جداگانه است توضیح بیشتر اینکه اگر فردی حتی بدون بیمه تامین اجتماعی در حل کار شما آسیب ببیند و مشخص شود که آسیب وارده ناشی از تقصیر شماست به نسبت سهم تقصیر خود در تمام هزینه ای تحمیل شده به کارگر یا خانواده او سهم دارید مثل هزینه پزشکی ، نقص عضو، فوت ،کفن و دفن و حتی مستمری خانواده متوفی

موفق باشید