در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

اگر نسبت کارفرما با بیمه شده پدر و فرزند باشد، آیا در لیست بیمه "مزایای ماهانه مشمول" باید محاسبه شود یا این مورد صفر درج میشود؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

فرزند کارفرما از همه مزایای مشمول قانون کار برخوردار است. صرفاً در صورتی که فرددیگری غیر از افراد درجه یک کارفرما ( پدر، مادر، همسر و فرزندان)در کارگاه  اشتغال به کار نداشته باشند، 3 درصد حق بیمه بیکاری از حقوق و مزایای آنان کسر نخواهد شد و بالطبع مشمول قانون کار نبوده و نمی تواند از مزایای مقرری بیمه بیکاری استفاده نماید( ماده 188 قانون کار).