در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
باسلام بنده دفترچه بیمه سلامت دارم.اخیرابدلیل بیماری واریس نمیدانم وسردرگم مانده ام که به کدام پزشک متخصص رجوع کنم ایابایدبه پزشک عمومی مراجعه کنم یاپزشک داخلی؟
توسط (160 امتیاز)
انتقال داده شده توسط
درتخصص قلب وعروق
1 پاسخ
توسط (160 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
اقای احسان خان ایاکسی هست به سوال فوق بنده که خیلی وقت پیش هم پرسیدم جوابی بده.بنده زاده مجبورشدم باکلی تحقیقات جوابش روپیداکنم حالاپاسخ بنده روبه دیدگاه تبدیل کردید. کارشناسان به بعضی ازسوالات مهم اصلاجوابی نمیدن.