در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)

باسلام.ضمن تشکرازسایت خوبتون وتشکرمیکنم بابت پاسخگویی به سوال قبلی بنده.

با توجه به اینکه قبلا توضیح دادم که برادرم جز بیماران خاص کلیوی هستش و سوال بنده روزحمت کشیدین پاسخ دادین حال میخوام بدونم که آیا ایشون رو کسی با شرکتی بعنوان کارفرما باید بعنوان کارگر استخدام کنند و لیست براش به تامین اجتماعی بفرستن یا اینکه ایشون خودش باید بصورت بیمه اختیاری بیمه شود یا خیر غیر از این موارد شکل دیگری از موارد برای این افراد جهت تحت پوشش بودن بیمه ای وجود دارد؟

درصورت وجود هر کدام از این موارد ممنون میشم هزینه هرماه و مدارک و اموری که لازم هست تهیه و انجام دهد رو ذکر بفرمایید.

قبلا از لطف و پیگیری شما عزیزان کمال تشکر رو دارم.

مربوط به این سوال:

کدام بیمه بیماران خاص را برای بازنشستگی یا از کار افتادگی تحت پوشش قرار می دهند

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با سلام

در صورتیکه بتوانند در جائی استخدام شوند که بسیار خوب است و بهترین حالت ممکن است . اگر هنری مثل قالیبافی داشته باشند و بتوانند از آن طریق اقدام کنند هم مبلغ کمتری می دهند و هم از اکثریت مزایا بهره مند می شوند . نهایتا خود را بیمه اختیاری کنند . اگر در حد ازکارافتادگی کلی نباشند بیمه تامین اجتماعی بسیار برایشان مناسب است .

با تشکر