در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با درود به کادر بىدبرگ.23 ماه تا 60 سال دارم در زمان بازنشستگى 24 سال سابقه بىمه دارم اىا مىتونم 6 سال کمبود روبخرم و با حدود 6 ملىون لىست بىمه چقدر باىد پرداخت کنم و نباىد از الان براى سختى کار اقدام کنم ىا زمان 6 ماه مانده به بازنشستگى زمان کافى براى نتىجه گىرى مىباشد .ممنونم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

- با توجه به مقررات موجود، کسری سابقه کمتر از 30 سال قابل پرداخت نمی باشد.

- در خواست برررسی مشاغل سخت و زیان آور خود را در وبسایت مربوط به آن ثبت نمائید، تا شش ماه باقیمانده به بازنشستگی پاسخ بررسی آن از اداره کار به تامین اجتماعی ارسال می گردد.