در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در هنگام حرکت در خیابان یک موتور سیکلت که در سمت راست من در حال حرکت و سبقت بود ناگهان زمین خورد و من در کمال تعحب و نگرانی توقف کردم تا با ایشان کمک کنم. با اوژانس تماس گرفتم و در همین هنگام همکاران فرد سر رسیدن و با پلیس تماس گرفتند و وقتی پلیس آمد شخص گفت از من شکایتی ندارد ولی چون از وضعیت بد مالی خودش و اینکه ممکنه از کار بیکار بشه به خاطر طول درمانش به من گفت شماره تلفن خودم بهش دادم تا اگه کمکی از دست من بر اومد بهم زنگ بزنه. امروز تماس گرفته و مدعی شده شما مقصر هستی و باید خسارت من را بدهید. میگه بعد از رفتن شما پلیس کروکی کشید و من با آن کروکی با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدم و 15 روز استراحت برای من نوشته شده شما باید خسارت آن 15 روز را به من بدهید.
چند تا سوال: اول اینکه واقعا الان میتونه شکایت کنه؟ دوم اینکه آیا اصلا ممکن است پلیس بعد از رفتن من برای این فرد کروکی کشیده باشد و بهش تحویل دهد با وجود اینکه در اون لحظه خودش گفته شکایتی نداره و من اومدم؟ اگر بله، الان من چه کاری میتوانم انجام دهم؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

1. به دام افراد سودجو گیر نکنید. م اظب باشید

2. اگر شما تقصیر داشتید حتما پلیس گزارش می نوشت و کروکی می کشید و خودروی شما به پارکینگمنتقل می شد.

پس هیچ گونه برخوردی بین شما نبوده و پلیش و شواهد این موضوع را هم در دست داشته باشید.

3. هیچ گونه خسارتی بابت مدت بستری و استراحت به زیاندیده تعلق نمی گیرد. این ادعا باید در دادگاه ثابت شود که شما در حا ثه نقش و قصوری داشته اید و بعد از ا ین مراحل ملزم به جبران خسارت خواهید بود.

3. اگر بعد از این تماسی برقرار شد، بگویید به دادگاه مراجعه کند و حقوق خود را از دادگاه مطالبه کند و شما تابع رای دادگاه هستید.

معمولا با این صحبت، افراد سودجو پا پس می کشند.