در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
یکسال بیشتر تصادف کردم و زیندیده ام.سقف بیمه مقصر شش میلیون و سیصد بوده که گرفتم .شوارحل اختلاف رفتم و بابت ماوتفاوت خصارت اقدام کردم.شورا حدود شش میلون دیگرحکم صادرکرد.حال بعد یکسال پدر راننده مقصرحادثه امده و میگوید فقط شش میلیون که شورا تعیین کرده میپردازد.

من حدود سه میلیون بابت دادخواست در شوراو پول پارکینگ و جرثقیل وغیره از جیب داده ام.درضمن حکم توقیف پلاک ماشین مقصردارم.ایامیتواندپدراننده مقصربعد از پرداخت مابقی خصارت رفع توقیف خودرو پسرش را صادر کند...

سوال من اینه پس این سه میلیون مبلغی که من از جیب هزینه کردم میتواند ندهد و ماشین پسرش را رفع توقیف کند...

لطفا پاسخ را بدهید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

هزینه های دادرسی بر عهده کسی است که در دادگاه محکوم می شود.بنا بر این زمانی که حکم به نفع شما است، محکوم باید هزینه های متعارف دادرسی را بپردازد.

هزینه های متعارف چیست:

هزینه های پذیرش دادخواست

هزینه های کارشناسی

هزینه وکیل (طبق تعرفه کانون وکلا )