در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام.

من حدود ۱۴ سال در شرکتی به طور قراردادی مشغول به کار بودم و شغلم جزء کارهای سخت و زیان آور بود.همه همکارام بازنشسته شدند.درحال حاضر بیمه اختیاری هستم و ۲۲ سال با خدمت سربازی سابقه بیمه دارم.شرایط بازنشستگی من چگونه است(از نظر سن و سابقه).آیا ۱۴ سال محاسبه میشود.من الان ۴۵ سال سن دارم.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
14 سال مشاغل سخت و زیا ن آور شما 7 سال به سابقه شما را افزایش میدهد و شما 29 سال سابقه میشوید ولی چون 45 سال سن دارید و زیر 50 سال هستید باید مجموع سوابق شما 35 سال بشود یعنی 6 سال سابقه کم دارید و از طرفی 5 سال دیگر 50 ساله میشوید لذا شما باید 5 سال دیگر صبر کنید تا شرایط بازنشستگی داشته باشید و بعد از 5 سال شما با 34 سال سابقه یعنی با 34 روز حقوق بازنشسته خواهید شد.
لازم بذکر است اگر ایام سربازی شما در جبهه های حق علیه باطل بوده باشد بعنوان سخت وزیان آور محاسبه و یک سال دیگر به سوابق اضافه خواهد شد.