در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با عرض سلام

بنده سه ماه پیش تصادف کردم طبق گزارش ومعاینه اولیه پزشک قانونی از ناحیه

  1.  پیشانی دچار زخم حارصه
  2. بینی زخم حارصه
  3. بازوی چپ زخم حارصه
  4. زانوی راست زخم حارصه
  5.  کوفتگی وگرفتگی عضلات تنفسی
  6. خردشدن وشکستگی کشکک زانوی چپ که تحت عمل جراحی وکارگذاشتن ابزار مربطه ارتوپدی قرارگرفته

که پزشک معالج برای بنده سه ماه طول درمان درنظر گرفت

 اکنون برای معاینه مجدد به پزشک قانونی مراجعه کردم که در جوابیه به شورای حل اختلاف نوشته  دیه وارش متعلق به خرد شدگی وشکستگی کشکک زانو جمعا ده  درصد میباشد

اینجا چندسوالی برام پیش اومده

  1. اینکه این ده درصد فقط ارشه که پزشک قانونی درگزارش معاینه مجدد ذکرکرده  یا کلا دیه خردشدگی وشکستگی زانومه؟؟؟درحالی که دیه خردشدگی وجراحی کشکک زانوشانزده ونیم درصده
  2. آیا دیه خردشدگی کشکک زانو  جدا از این ده درصد واز طرف شورای حل اختلاف  تعیین میشه ؟؟
  3. لطفا با توجه به جراحات وارده وتعین ده درصد دیه در گزارس معاینه مجدد پزشک قانونی که حالا نمیدونم ارش است یا کل دیه متعلق گرفته به خرد شدگی زانوم

بفرمایید کل در صد دیه ای که به من تعلق میگیرد چقدر میباشد.

با تشکر

*****درنامه پزشک قانونی ذکر شده که جهت خردشدن وشکستگی کشکک زانوی چپ وعمل جراحی وگذاشتن ابزارارتوپدی جمعا  دیه وارش ده درصد  تعیین میگردد*****

مدیر سایت: - در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سوال چهارم: آیا معاینه مجدد پزشکی قانونی فقط ارش را تعیین میکند ؟

1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام ده درصد عنوان شده به احتمال زیاد ارش مازاد بر دیه شکستگی به دلیل پین گذاری و عمل جراحی است.

چون پزشکی قانونی در تشریح و بیان دیه مقدر شرح و در بیان ارش ها میزان آن را مشخص میکند با ابن حال بهتر است عین نظریه پزشکی قانونی تان را ارسال نمایید.