در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام خسته نباشید  در یک اپراتور به عنوان یک دکل بند مشغول به کار هستم  که شامل سختی کار میشود در حالی که شرکت مرا به عنوان یک کارمند در پست سازمانی اعلام کرده و مگویند در شرکت چارتی به اسم دکل بند نداریم .این در حالی است که شرکت ما یک اپراتور مخابراتی است وکار من کلا در دکل.سوال این است که من چگونه میتوانم در بیمه فردا پس فردا ثابت کنم که کار من در دکل بود تا سختی کار شامل حال من شود
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر حکم کارگزینی ندارید پس بهتر است همین الان به ادره کار شکایت کنید تا شغلهای قبل وبعدتان اصلاح شود