در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من ۲۴/۱۰/۹۶ تصادف کردم اما داخل پرونده نوشته شده که مورد تعغیب گریز راهنمایی و رانندگی بوده اما ماشین من به دلیل نقص فنی و بریدن فرمان به داخل رودخانه سقوط کرد آیا بیمه به من تعلق میگیرد؟با فرض اینکه داخل پرونده نوشته شده مورد تعغیب گریز یوده بنده موجب جراحتهای فراوان شده ام
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

خسارت های بدنی راننده مسبب حادثه در صورتی که گواهینامه متناسب با وسیله نقلیه داشته باشد و بیمه نامه معتبر داشته باشد، قابل پرداخت است.

قانون بیمه شخص ثالث در زمینه تعقیب و گریز، استثنایی قائل نشده. بنابر این اگر شرایط مذکور در مورد شما صدق کند، خسارت های شما قابل پرداخت است.