در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا پرداخت خسارت به راننده مسبب حادثه در تعقیب و گریز با پلیس، درتعهد شرکت بیمه قرار دارد؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام به راننده ای که به ایست نیروی انتظامی توجه نکند و در حال فرار دچار حادثه شود (شخصا)، خسارتی از سوی شرکت های بیمه و یا صندوق تامین خسارت های بدنی تعلق نمی گیرد.
به افرادی که در خودروهای سرقتی با سارق تبانی می کنند و دچار حادثه می شوند و همچنین فرد زیان دیده ای که در سرقت تبانی کرده باشد و یا از سرقتی بودن خودرو مطلع باشد، خسارتی از سوی صندوق خسارت های بدنی و همچنین از سوی شرکت بیمه پرداخت نمی شود.