در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام
1- در سه نوع بیمه مشاغل آزاد منظور از کلمه فوت چیه؟یعنی کسی قبل یا بعد از بازنشستگی فوت کنه و سرپرست باشه وضعیت به چه صورته؟

2- درحال حاضر بیمه اختیاری دارم که به دلیل عدم توانایی در پرداخت و عدم نیاز به دفترچه قصد تغییر قرارداد دارم و میخوام بیمه مشاغل آزاد با نرخ 14 درصد بگیرم ،آیا از لحاظ بازنشستگی نسبت به بیمه اختیاری تفاوتی داره؟ میشه در سالهای پایانی با پرداخت حداکثری با حداکثر حقوق بازنشست شد؟

ممنون اگر پاسخ بدید.
1 پاسخ
توسط (700 امتیاز)
ابا سلام از نظر حقوق بازنشستگی فرق ندارد شرایط ۱۲ و ۱۴ و ۱۸ درصد فقط برای بازنشتگی قبل و بعد از فوت و ۱۸ درصد کامل می باشد کارافتادگی فوت و بازنشستگی