در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
سلام ، من دانشجوی سال آخر دکترای داروسازی هستم با جواز کار به عنوان مسول فنی  داروخانه ، و در حال حاضر بمدت 1 سال در داروخانه ای بعنوان مسول فنی شیفت صبح یا عصر مشغول به کار شدم ، بعد از یک سال از کارفرما تقاضای بیمه تامین اجتماعی کردم به تعداد ساعات کاری شیف روزانه ، کارفرمای محترم ، میفرمایند در توان ایشان نیست و بیمه نمیکنند ! حتی پیشنهاد دادم شما بیمه رد کنید،  تمام سهم کارفرما هم خودم پرداخت میکنم و از حقوق ماهانه کسر کنید ، ولی ایشون سر باز میزنن، و به من پیشنهاد بیمه تامین اجتماعی زنان خانه دار را دادند !

لطفا راهنمایی بفرمایید راه حل و راهکار قانونی چیست ؟ و آیا پیشنهاد ایشون راه حل مناسبی است ؟!

سپاس
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

  • - نخست به وبسایت بازرسی سازمان تامین اجتماعی http://erequest.tamin.ir مراجعه و درخواست بازرسی بدهید.
  • -به اداره کار مراجعه و براساس ماده 148 قانون کار از کارفرمای خود در خصوص پرداخت نکردن بیمه شما، شکوائیه تظیم نمائید.

ماده ۱۴۸  قانون کار:

کارفرمایان کارگاه های مشمول این قانون مکلفند بر اساس قانون تامین اجتماعی ، نسبت به بیمه نمودن کارگران واحد خود اقدام نمایند .