در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام
در یکی از شرکت های زیر مجموعه وزارت نفت به صورت ارکان ثالث مشغول به کار هستم. روال کار اینجا به دین صورت است که هر دو سال یک شرکت پیمانکاری مناقصه را برنده می شود و کار را میگیرد. در سال ۹۷ برج مرداد ماه شرکت جدید پیمان را برنده شده و کار را گرفته. الان در اذر ماه ۹۹ قصد تسویه حساب اون دو سال قبل را با نفرات دارد. کلیه مزایا و حقوق هم محاسبه شده برای پرداخت از طرف شرکت و امضای تسویه حساب از طرف من.
مشکلی در این بین وجود دارد. شروع پیمان ۹۷/۰۵/۳۰ میباشد. متاسفانه پیمانکار بیمه روزهای 30 و 31 مرداد ماه را برای عده ای از نیروها واریز نکرده. علت این امر را نیز این طور بیان میکنند که این عده ای که بیمه این دو روز برایشان واریز نشده کسانی هستند که پسوند فامیلی دارند.

الان در انتهای پیمان و تسویه حساب پیمانکار اعلام کرده هیچ راهی برای پرداخت اون دو روز بیمه وجود ندارد و نفرات باید بی خیال اون دو روز بیمه در سابقه بیمه خودشون بشنوند. حالا سوال نفرات از چه راهی می تواند اقدام کنند که این دو روز بیمه پرداخت بشود. آیا خودشون میتوانند شخصا پرداخت کنند یا باید حتما پیمانکار پرداخت کنند؟ ایا واقعا هیچ راهی برای درست شدن اون دو روز عدم پرداخت بیمه وجود ندارد؟
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
درصورت اشتغال ودریافت حقوق چنانچه پیمان به اتمام رسیده باشد ومفاصاحساب پیمان صادرشده باشد .درصورتیکه شرکت دفترفعال داشته باشد طی تنظیم فرمت ادعای سابقه وداشتن مدارک ازطریق شعبه تامین اجتماعی ازمحل ادرس دفتر اقدام نمود