در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام
در محاسبه سنوات پایان کار آیا فقط حقوق پایه (30* حقوق روزانه) مبنای محاسبه و پرداخت قرار میگیرد یا حقوق پایه بعلاوه مزایای مستمر
یعنی سنوات فردی که حقوق پایه او 15.000.000 ریال هست همان یک و نیم میلیون تومان  محاسبه و پرداخت می شود یا 150.00.000 ریال بعلاوه حق مسکن و بن کارگری که میشود 16.500.000
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
حق مسکن و بن و ... جزو دستمزد مورد محاسبه عیدی و سنوات محسوب نمی شود. اما در صورتی که کارگر مزایای دیگری از قبیل فوق العاده شغل و حق جذب و حق مسئولیت و ... که مزایای به تبع شغل محسوب می شوند دریافت میکرده ، این موارد نیز جزو دستمزد محسوب می شوند.