در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام بنده تازه برای بیمه کار گران ساختمانی اقدام کردم ،برای تکمیل پرونده از طرف تامین اجتماعی رفتم کمسیون پزشکی،در قرارداد اولیه به دلیل بیماری چشمی مادرزاد،۳۳درصد از کار افتادگی زدن...میخواستم بدون چه تاثیری بر بیمه و بازنشستگی من دارد،و اگر چند سال دیگه بر اثر کار ۶۶ درصد از کار افتادگی بگیرم مستمری تعلق می‌گیرد، برقکاری ساختمان انجام میدم و ۳۱سن دارم
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام

با توجه باینکه از بیماری چشم شما ۳۳ درصد هستید از کارفتاده کلی نبوده اید چنانچع بیماری تشدید یابد و خدا نکرده دچار بیماری دیگری گردیده و این امر ناشی از شغل باشد از کارافتاده کلی خواهید شد بشرطی که درصد از کارافتادگی بیشتر از ۶۶ درصد باشد.