در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من حدود سه روز که کمیسیون از کار افتادگی به دلیل هیپ زانو و لگن به خاطر عوارض بعد تصادف و بعد شش ماه مرخصی و برطرف نشدن بیماری با ۶۶٪ از کار افتادگیم تایید شد الان میخواستم مقدار حقوقمو بدونم بعدم به من پایان کار و عیدی توسط ببمه پرداخت میشه؟؟ من حدود نه یا ده ماه پرداخت بیمه داشتم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اولا حقوق کارافتادگی شما براساس سوابق ومیانگین دوسال آخر محاسبه میشود ثانیا تاریخ کارافتادگی شما هر تاریخی باشد از اون تاریخ به بعد عیدی ومزایا به عهده تامین اجتماعی میباشد ولی قبل از اون ودوران استراحت پزشکی به عهده کارفرما میباشد