در سایر توسط (100 امتیاز)

من برای ازاد کردن موتورم در تصادف جرحی وسیقه ندارم وبازپرس بیمه وکارت موتور وگواهی نامه من رو گرو نگهداشته تا وثیقه بیارم  ایا بازپرس میتونه من رو مجبور کنه موتورم رو از پارکینگ در بیارم

2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... چنانچه شما مقصر حادثه باشید و دلیل توقیف فقط تصادف جرحی باشد بازپرس پرونده پس از استعلام اصالت بیمه نامه شما از بیمه گر،

بیمه نامه را بعنوان وثیقه قبول کرده و دستور رفع توقیف صادر میکند.