در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام
آیا به عنوان کارفرما با داشتن کد بیمه پرسنل می توانم به سوابق آنها دست پیدا کنم؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

جهت مشاهده سوابق تامین اجتماعی فرد میباست در سامانه سازمان مذکور ثبت نام نماید یک از گزینه های که این سامانه از شما میخواهد شماره همراه بوده که الزاما میباست سیم کارت به نام فرد بیمه شده باشد پس از ثبت نام تا 48 ساعت پس از بررسی در صورت صحت اطلاعات کد کاربری فعال میشود و سوابق قابل مشاهد میباشد