در سوابق بیمه توسط (160 امتیاز)
سلام.باتوجه به پرداخت حق بیمه توسط کارفرمابه حساب سازمان تامین اجتماعی ایاکارگرمیتونه سوابق حق بیمه اجباری خودش روازطریق سامانه اینترنتی تامین اجتماعی مشاهده کنه یامشاهده بیمه اجباری فقط ازطریق شعبه امکان پذیره؟(سوابق بیمه مشاغل ازادواختیاری قابل رویت هستش ولی بیمه اجباری رونمیدونم؟)
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید به سامانه مشاهده سوابق بیمه سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمائید و پس از ارسال گذرواژه از طریق پیامک قادر به مشاهده کلیه سوابق بیمه ای خود خواهید بود.