در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام

وقتی بیمه عمر را اینترنتی پرداخت می کنم در قسمت صفحه پرداخت حامل یک رسید می باشد آیا برای پیگیری های آتی داشتن این رسید ها الزامی است؟اگر یکی از آن ها در سیستم بیمه ثبت نشود چگونه ثابت کنیم پرداخت کرده ایم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

معمولا" رسیدهای پرداخت،سند پرداخت حق بیمه توسط افراد می باشد.بنابراین و در صورتیکه حق بیمه پرداختی توسط افراد در سیستم بهر دلیلی ثبت نگردد،فقط بوسیله آن سند پرداخت هست که امکان اثبات پرداخت برای شما وجود دارد.در غیر اینصورت باید نسبت به پرداخت مجدد آن قسط اقدام نمایید.

البته در مواردی که شما رسید پرداختت رو هم نداشته باشی و از طریق پرینت حسابی که حق بیمه پرداخت شده این امر امکان پذیر می باشد که البته در مواردی که ممکن است چند سال از پرداخت آن قسط گذشته باشد،دریافت پرینت حساب کمی سخت و دشوار می باشد.

با تجدید احترام