در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بیمه زندگی مان ایران در تاریخ 97.04.20 صادر شده و همان روز حق بیمه سال اول پرداخت شده ، چرا بعد از گذشت 38 روز از تاریخ بیمه نامه سامانه سنهاب پیغامی مبنی بر ((بیمه نامه ای با مشخصات وارد شده یافت نشد)) درج میشود ؟، البته سامانه پرداخت بیمه ایران حق بیمه رو وصول شده اعلام میکنه و 30 روز فرصت فسخ هم سپری شده و بیمه نامه تثبیت شده ولی در سنهاب اثری از سابقه بیمه نامه نیست.
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
با سلام. شما چند حالت برای پرداخت حق بیمه مان دارید و میتوانید مشخصات خودرا ببینید

برای پرداخت به شما پیشنهاد میکنم از سایت پرداخت آنلاین https://epay.iraninsurance.ir  پرداخت کنید.

و همینطور برای دیدن مشخصات بیمه نامه خودتون به سایت www.irinsco.ir مراجعه کنید و یوزرنیم و پسورد خودتون رو میتونید در زیر بیمه نامه مشاهده کنید