در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
حدودیک سال ونیم هست که ماهیانه بیمه عمرفرزندم راپرداخت نکردیم ، درصورتی که بخواهیم همه را یکجا پرداخت کنیم تاثیربر ادامه شرایط بیمه نامه ندارد؟
4 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

درصورت استمرار عدم پرداخت حق‌بیمه توسط بیمه‌گذار، حق‌بیمه مربوطه ازمحل اندوخته بیمه‌نامه تامین شده و بیمه‌نامه تا آخرین روز تکافوی هزینه‌ها معتبرخواهد بود و پس از آن بیمه‌نامه معلق می‌گردد.

با شرکت بیمه خود تماس گرفته شود.