در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
باسلام.ببخشیدمیخواستم بدونم آیاتوجیه اقتصادی داره که ازصندوق اندوخته بیمه عمرم وام بگیرم وبعداین وام رویابحساب اندوخته همان بیمه یابصورت الحاقیه جهت افزایش مبلغ بیمه نامه واریزکنم؟ممنونم
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بیمه گر از شما زرنگ تر است و فکر اینجا را کرده است.

بازگرداندن وام به همراه کارمزد آن جزء دیون بیمه گذار است و اگر واریزی به اندوخته داشته باشد، بیمه گر آن را به جای بازپرداخت وام محاسبه می کند.