در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
باسلام وعرض احترام. بنده بیمه ای دارم که هر6ماه یکبارحق بیمه عمرروپرداخت میکنم که الان10سال ازآن سپری شده حال ازامسال توانایی بیشتری جهت پرداخت پیداکردم حال میخواستم بدونم به نظرشماکارشناسان محترم الحاقیه بزنم وحق بیمه رااضافه کنم یاخیراین مبلغ رومستقیم به حساب اندوخته ام واریزنمایم وقصدونیت بنده رسیدن به سودبیشتردرپایان مدت قراردادم هست نه اینکه هزینه ی پزشکی بیشتری دریافت کنم.باسپاس ازشما
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست عزیز با عرض تبریک به این آینده نگری شما

با توجه به مدت زمان سپری شده از بیمه نامه شما و هدف شما از پرداخت مبلغ بیشتر،توصیه میکنم با یک الحاقیه مبلغ مورد نظر خود را واریز به اندوخته نمایید.این واریز باعث افزایش سود شما و بهبود شرایط اقتصادی بیمه نامه میگردد.