در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
بخش اول اینکه حق بیمه دو بخش است که 5درصد کارفرما و 1.6 پیمانکار بر عهده دارد.از سویی کارفرما باید پنج درصد بابت حق بیمه کسر کند و گرو نگه دارد اگر پیمانکار حق بیمه را نپرداخت از محل پنج درصد بپردازد.برداشت من این است که اگر پنج درصد حق کارفرما است چرا باید از صورت وضعیت کسر گردد؟؟چرا از محلی غیر از صورت وضعیت پرداخت نشود؟

بخش دوم اینکه آیا حق بیمه باید در مبلغ پیمان اضافه شود و در نهایت از آن کسر شود یا خیر؟ماخذ پرداخت حق بیمه مبلغ پیمان است؟

بخش سوم اینکه آیا در شرایط خصوصی میتوان بصورت قانونی و مکتوب پیمانکار را ملزم به پرداخت کل حق بیمه کرد؟

مسول تامین اجتماعی میگوید منظور از کسر پنج درصد همان کسورات سپرده حسن انجام کار است.حرف وی درست است؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
باسلام

بخش اول: پنج درصد حق کارفرما که باید از بودجه خودش پرداخت نماید و پنج درصدی که از صورت وضعیتهای شما کسر میکند برای تضمین حق بیمه شماست(1.6 درصد) که مفاصا حساب بیمه بگیرید

بخش دوم: میتوان حق بیمه را در قرارداد پیش بینی کرد یعنی کارفرما پنج درصد خودش رو هم در قرارداد شما ببینه و  اضافه کنه و از اون محل پرداخت کنه  ولی این مبلغ نباید جزو کارکرد شما حساب بشه و موقع معرفی جهت اخذ مفاصا حساب باید از کارکرد کم شود

بخش سوم: طبق قانون خیر نمیتونه همچین کاری کنه ولی اگر پنج درصد خودش رو هم توی قرارداد شما اورده باشه و به شما پرداخت میکنه انوقت پرداخت کل حق بیمه با شما میشه در ظاهر ولی در واقع پنج درصد رو کارفرما داره میده

بخش چهارم: کسورات حسن انجام کار اصلا ربطی به کسورات بیمه نداره و ردیفهای جداگانه ای هستند