در بیمه بیکاری توسط (160 امتیاز)
اگردختری 3سال سابقه حق بیمه اجباری درکارگاهی داشته باشه وبعدازاون به علت باردارشدن نتونه ادامه کاربده ایاازسازمان میتونه بیمه بیکاری بگیره یاخیر؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

ماهیت پرداخت بیمه بیکاری به سبب از دست دادن شغل خارج از میل و اراده کارگر می باشد.

چنانچه به تشخیص پزشک متخصص و تایید شورای پزشکی سازمان تامین اجتماعی مبنی بر نیاز به استراحت مطلق ، امکان استفاده از غرامت دستمزد قبل از  زایمان در مدت استراحت پزشکی وجود دارد.