در بیمه بیکاری توسط
باسلام و خسته نباشید من یکی از افراد ی هستم که بیمه بیکاری میگیرم. تاکنون تمام حضور وغیاب را به موقع انجام داده ام ولیکن 2 بار است که حقوق من واریز نشده است. یک بار عید که آن را دیرتر واریز کردند و یکبار هم الان که موقع مدارس است. با توجه به اینکه نوزادی هم دارم و نمیتوانم حضوری پیگیر باشم. خواهشمند است مرا راهنمایی کنید. با تشکر
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

جهت پیگیری موضوع مقرری خود می بایست بصورت حضوری به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خود مراجعه نمایید.