در پشتیبانی بیدبرگ توسط (100 امتیاز)
سلام،  آیا در مشاوره تلفنی یا حضوری بیدبرگ می توان راجع به دو موضوع مشاوره دریافت کرد؟
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)
سلام

مدت زمان مشاوره حضوری یا تلفنی بیدبرگ حداکثر نیم ساعت می باشد.
توجه داشته باشید مشاور با توجه به نوع درخواست شما انتخاب می شود و شما می توانید سوالات مرتبط با حوزه درخواستی خود را با وی مطرح کنید

توجه داشته باشید مشاوران همکار بیدبرگ به صورت تخصصی در زمینه بیمه یا مالیات یا امور حقوقی فعالیت دارن و توانایی مشاوره در چند حوزه در حوزه تخصصی خودشون رو دارند.

در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه دریافت مشاوره از بیدبرگ را دارید می تونید با تلفن زیر تماس بگیرید: