در بیمه بیکاری توسط
با سلام.از ابتدای سال۹۴بیکارشدم و مشمول بیمه بیکاری شده ام.علیرغم حضور های به موقع ام در اداره کار و ثبت حضورم و علیرغم اینکه همچنان بیکار میباشم, مقرریه من این دوره پرداخت نگردید و وقتی علت را جویا شدم متوجه شدم بازرس تامین اجتماعی در زمانی که من به مهمانی دعوت بودم به درب منزل مراجعه کرده و عدم حضور من در منزل به منزله اشتغال به کارم تعریف شده و از من خواستند که مدارک مستند ارایه دهم.حال سوالم این است که خرید روزانه,مهمانیه فامیلی مسافرت تفریحی چرا باید دلیل عدم پرداخت گردد و راهکار چیست؟
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

به استناد تبصره ماده 17 آئین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری در صورت اعتراض کارگر نسبت به قطع مقرری
توسط شعبات سازمان تأمین اجتماعی ، واحد تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مکلف است مراتب را بررسی و اعلام نظر نماید . نظر واحد تعاون ،کار و رفاه اجتماعی قطعی و لازم الاجرا است.