در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام

من 25 سال سابقه  کار  دارم و سه ماه پیش از مزایایی  بیمه  بیکاری  استفاده  کردم ولی  متاسفانه  بعد از دریافت اولین  حقوقم بعلت  بازرسی  بیمه  که ادعا کرده چند بار مرا در محل کار قبلی ام در حین کار دیده و حتی عکس گرفته ولی واقعا چنین چیزی نبوده چون اونجا پارکینگ عمومی بوده و بنده برای خرید و استفاده از پارکینگ چند هفته ای دو روزی یکبار مراجعه می کردم و متاسفانه حقوقم قطع شده و هرچیزی اعتراض و اسارت کردم قبول نکرده.

بیمه میگه  دست بازرس و بازرس  میگه بیمه می تونه نظر  مرا تایید  نکنه...و من بین این دو تا گیر کردم ..خواهشن راهنمایی  کنید ..تا نتیجه بگیریم. .آیا امکانی هست حقوقم وصل بشه..

ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

اگر واقعا ثابت شود اشتغال نداشته اید باید وصل شود . به بازرسی شعبه مراجعه کنید و اگر نتیجه نگرفتید به بازرسی اداره کل تامین اجتماعی شهرتان مراجعه کنید .

با تشکر