در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,610 امتیاز)
آیا کسی که بازرس تأمین اجتماعی در محل کار اسم اورا طی چندین مرحله و چندین بار در چند سال نوشته اما حق بیمه برای ایشان پرداخت نشده است چگونه میتواند آن سوابق را به سوابق خود اضافه نماید
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
نیازی به اضافه کردن خود شخص بعنوان سابقه نمیباشد و در سابقه بیمه ای تحت عنوان سابقه ناشی از بازرسی قید گردیده و خود سازمان براساس قوانین مطالبات خود را به همراه جریمه از کارفرما اخذ خواهد کرد