در بیمه بیکاری توسط
با سلام و احترام ریاست محترم اداره کار و امور اجتماعی تقاضا دارم در امر شکایت مرا راهنمای کنید. ایا بدون دلیل من بیرون کردند حدود23ماه کار می کرده ام من داراری همسر دو فرزند یکی دختر ودیگری پسر حدود 6ماه است دختر ازبعد تولد مریضی سختی دارد کارفرما اطلاع کامل از زندگی من دارد من وقتی سر کارم مشغول بودم همه کار انجام می دادم از هم کارشخصی کارفرما و حتی توهین بی احترام کرده خواهشمند اول به یاری خداوند بعد ریاست محترم اداره کار اجتماعی حق ارشخص بگیرید وحتی کارفرما این گفت که من پول دارام تمام
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

با توجه به اعلام عدم نیاز از سوی کارفرما می بایست هر چه سریعتر (حداکثر ظرف 30 روز از تاریخ بیکاری)  برای طرح خواسته بازگشت به کار به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل کار خود مراجعه نمایید. در صورت عدم بازگشت به کار و احراز قطع رابطه کاری توسط مراجع حل اختلاف می توانید درخواست بیمه بیکاری خود را به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی اعلام نمایید.