در بیمه بیکاری توسط
با سلام کار فرما بعد از 11 سال سابقه کار حقوق ماهیانه 680000تومان میدهد(سال94) و اظهار میدارد بیشتر از این مقدور نیست و بنده را اخراج نموده است لطفا راهنمایی نمایید . در ضمن در سالهای گذشته با حقوق ناچیز و 11 ساعت کار روزانه بوده .
1 پاسخ
توسط
با توجه به اخراج  توسط کارفرما ، می بایست حداکثر ظرف 30 روز نسبت به مطرح نمودن درخواست های خود(بازگشت به کار ، بیمه بیکاری،حق و حقوق معوقه و ...)  در مراجع حل اختلاف ادارات تعاون،کار و رفاه اجتماعی محل اعمال نمایید. و در صورت دارا بودن سایر شرایط از مزایای قانون بیمه بیکاری بهره مند گردید.