در بیمه بیکاری توسط
با سلام در صورتی که کارفرما اقدام به قطع همکاری با کارگری که مبلغی بعنوان وام مسکن(که کارفرما جهت تشویق کارگران به تغییر محل سکونت به آنان داده است ) به کارفرما بدهکار است در حین قرارداد موقت سه ماهه ، نماید و اعلام نماید که حاضر نیست حقوق کارگر را تا پایان قرارداد بپردازد و کارگر باید تسویه حساب خود را تا روز قطع همکاری دریافت دارد تا نامه جهت بیمه بیکاری به او داده شود ، کارگر چه کاری باید انجام دهد تا بتواند حقوق خود تا پایان مدت قرارداد را دریافت نماید و همچنین مشمول دریافت بیمه بیکاری باشد
1 پاسخ
توسط

باسلام و احترام

مرجع رسیدگی دعاوی فی مابین کارگر و کارفرما مراجع حل اختلاف قانون کار می باشد ، بدیهی است در صورت اخراج در اثنای قرارداد توسط کافرما، می بایست درخواست بازگشت به کار و سایر خواسته های خود را از طریق مراجع حل اختلاف اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی محل کار خود حداکثر ظرف 30روز پیگیری نمائید.