در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

اینجانب ۲۰سال سابقه کار در آموزش و پرورش دارم 5 سال است که ازدواج نموده و همسرم خارج از کشور زندگی میکند و ادامه زندگی به این صورت برای ما امکان پذیر نیست خواهش میکنم راه حلی پیش پای ما بگذارید  من ۳ سال از مرخصی بدون حقوق هم استفاده کردم و پرداخت صندوق هم داشتم تا جزو سنواتم شود اما هنوز ۲۰سال سابقه دارم آیا می توانم سنوات باقی مانده را مرخصی بدون حقوق بگیرم یا می توانم خودم را با ۲۰ روز حقوق بازنشسته کنم چه راهی دارم برای اینکه نزد شوهرم زندگی کنم و سالهایی که کار کردم از بین نرود

عاجزانه از شما خواهش می کنم برای رضای خدا راهی به ما نشان دهید
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
فعلا قانون بازنشستگی زنان با 20 سال سابقه و 5 سال سنوات ارفاقی و 25 روز حقوق به علت عدم پیش بینی بودجه توسط دولت اجرایی نگردیده است و بازنشستگی زنان وفق ماده 103 قانون خدمات کشوری با 25 سال سن و بدون شرایط سنی اجرا میگردد.
شما می توانید وفق قانون برنامه ششم توسعه که از 96/1/1 اجرا میگردد درخواست بازخریدی یا استعفا بدهید و بلافاصله در همان صندوق خود درخواست ادامه بیمه پردازی نمایید تا با احراز شرایط بازنشستگی بازنشسته شوید.