در بازنشستگی و مستمری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت در سال 98 به چه صورت است ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام

وفق ماده 103 قانون خدمات کشوری و بخشنامه 58 فنی مستمریها.

بازنشستگی زنان :

  • 1 - با داشتن حداقل 30 سال سابقه قابل قبول غیر تخصصی.
  • 2 - با داشتن 35 سال سابقه دارای مشاغل تخصصی با داشتن تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و بالاتر.
  • 3 - با ارائه درخواست کتبی با داشتن 30 سال سابقه خدمت قابل قبول و داری مشاغل تخصصی با تحصیلات کارشناسی ارشد و بالاتر .
  • 4 - با درخواست کتبی و دارا بودن حداقل 25 سال سابقه قابل قبول .

بازنشستگی مردان :

  • 1 - با داشتن حداقل 30 سال سابقه قابل قبول غیر تخصصی بدون شرط سنی .
  • 2 - با داشتن 35 سال سابقه دارای مشاغل تخصصی با داشتن تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و بالاتر بدون شرط سنی .
  • 3 - با ارائه درخواست کتبی با داشتن 30 سال سابقه خدمت قابل قبول و داری مشاغل تخصصی با تحصیلات کارشناسی ارشد و بالاتر بدون شرط سنی.
  • 4 - دارای حداقل 25 سال سابقه خدمت قابل قبول و 60 سال سن .