در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (160 امتیاز)
آیا با توجه به صحبتهای رییس برنامه بودجه در سال97 بازنشتگی پیش از موعد کارکنان دولت را داریم ؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

بازنشستگی پیش از موعد در سال 1397 طبق بند ( ت) ماده 28 قانون برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است ولی بودجه آن باید از محل اعتبارات هر دستگاه تامین گردد . با درنظر گرفتن بند (الف) ماده 28 قانون فوق ،طی برنامه ششم همه دستگاههای اجرایی، (غیر از مدارس دولتی) باید حداقل 15%از حجم ، اندازه و ساختار خود را نسبت به وضع موجود کاهش دهند ، به این دلیل اجرای این قانون توسط دستگاهها و ادارات دولتی الزامی به نظر می رسد.