در مفاصا حساب بیمه توسط (109,610 امتیاز)
سلام

برای مفاصا حساب تامین اجتماعی در شعبه 1 اعتراض زده بودیم، جلسه هیئت بررسی آخر اردیبهشت است. در فروردین، شعبه تامین اجتماعی شرکت رو از شعبه 1 به شعبه 13 انتقال دادیم. الان برای جلسه باید به همون شعبه 1 مراجعه کنیم یا به شعبه جدید که انتقال دادیم ؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

بر اساس دعوتنامه ابلاغ شده به کارفرما که مکان ، روز و ساعت تشکیل جلسه در آن مشخص شده ، جلسه هیئت تشخیص مطالبات برگزار می گردد.اگر در دعوتنامه ، شعبه یک قید گردیده ،جلسه در همانجا برگزار می گردد.