در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من در تاریخ 96/12/29 تصادف کردم و از ناحیه پا راست دچاره شکستگی شده مقصر تصادف من اعلام کردن با اینکه من حوادث رانندگی با بیمه شخص ثالث خریداری کردم بیمه زیر بار خسارت و دیه نمیره. باید چیکار کنم؟؟ تمام مدارکم کامل بیمه باز برج 12 تازه تمدید کرده بودم.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

شما میتوانید در اجرای ماده ۱۵۶ قانون ایین دادرسی مدنی به شیوه رسمی وقانونی با ارسال اظهارنامه از بیمه گر مطالبه دیون قانونی و قرادادی ناشی از قرارداد داشته باشید .

درصورت عدم پرداخت باید داخواست مطالبه دیون رو تقدیم دادگاه عمومی کنید .

اگر در تحریر و تنظیم اظهارنامه نیاز به راهنمایی داشتید از طریق مشاوره تلفنی پاسخگوی سوالات شما هستم