در دیه و بیمه خودرو توسط (550 امتیاز)
با سلام

توضیح کلی از ماده 13 شخص ثالث میخاستم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ماده ۱۳ قانون بیمه شخص ثالث مصوب ۹۵ منطبق بر فقه اسلامی بر پرداخت یوم الادای دیه به زیاندیدگان تاکید دارد .

پرداخت دیه یوم الادا ینی اگر شخص امروز جنایتی رو مرتکب میشه و در سال بعد دیه رو می پردازه ، مبلغ

دیه با نرخ سال جدید رو باید پرداخت کنه .

از طرفی در همین قانون الحاقیه های افزایش میزان تعهدات به جهت حمایت بیشتر از مسبب حادثه و  ایجاد یک سیستم پرداخت خسارت شفاف از عهده بیمه گزار برداشته شده است و تفاضل پرداخت دیه را به عهده صندوق تامین خسارت قرار داده .

مقنن در این ماده زیاندیده و بیمه گزار رو از مراجعه به صندوق معاف کرده و بیمه گر رو مکلف کرده که امور مالی تفاضل دیه رو از طریق سیستم اداری حل و فصل کنه