در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بنده قرارداد و توافق شفاهی در ابتدای سال و برای یک بار در کل 13 سال (اصطلاحا" سرِ سال) برای انجام کار با کارفرما داشته ام، کارفرما بعد از دادن چک فروردین ماه 97 در 2 ام اردیبهشت، در3 ام اردیبهشت به دلایل واهی واتهامات و بهانه های بیخود از قبیل ایجاد تنش در کارگاه با پرسنل دیگر و مشتریان و عدم انجام وظایف محوله ( که دلیل اصلی آن عدم موفقیت در کنسل کردن کارگاهی مشابه در فاصله ی 30-40 متری بود که 2ماهی صحبت از آن بود و به نوعی تعدیل نیرو می باشد) با بنده رفتار بسیار زننده ای داشتند و با الفاظ بد و توهین در برابر پرسنل دیگر،اقدام به اخراج بنده (که دومین نفر از نظر سابقه کاری در کارگاه ایشان بودم) با تاکید موکد و به صورت شفاهی نموده اند. به همین دلیل من از آن روز  دیگر به کارگاه نرفته ام (زیرا ممکن بود با من درگیر شوند) و تا امروز که خدمت شما می باشم  دست نگه داشته ام و هیچ اقدامی نکرده ام. سوالی که از حضورتون دارم این است که قرارداد ما ابتدای سال می باشد آیا ایشان نباید در پایان سال 96 به اینجانب خبر فسخ یکطرفه ی قرارداد را( حتی المقدور شفاها") می دادند؟؟ (منظور بنده این هست که قرارداد سال جدید به صورت استمرارو مثل سال های قبل  منعقد شده است، پس اولا" کارگر دائمی می باشم و ثانیا" زمان اخراج درست نمی باشد) و اینکه آیا اگر پرسنلین دیگرکارگاه که حقوق بگیر ازایشان هستند، شهادت دروغین به این اتهامات کارفرما دهند (با هم هماهنگ باشند) آیا حرف ایشان برای اخراج قانونی و موجه است یا ...؟؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اخراج کارگر باید منطقی ودلایل خاص خود رو داشته باشد ودرقانون کار ماده ۲۱قرارداد به چند شکل خاتمه پیدا میکند فوت بازنشستگی از کارافتادگی وانقضای قرارداد در کارهای مدت محدود اما شما قراردادهای شما مربوط به کار معین است وبه دوشکل خاتمه مییابد۱_استعفای کارگر۲_فسخ قرارداد به نحوی که در متن قرارداد آمده باشد وکاهش تولید وتغییرات ساختاری اما شهادت کارگران دیگر انجام نمیگیرد یعنی اداره کار چنین کاری انجام نمیدهد اما کارفرما باید شما رو به کار برگرداند مگر دلیل منطقی ودرستی داشته باشد اگر این کار رو انجام ندهد مجبوراست کلیه خسارتهای شما روبپردازد