در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

باتوجه به ماده 46 قانون کار درمورد پرداخت حق ماموریت چنانچه در سنوات گذشته کارفرما مبلغ حق ماموریت را کمتر از مزد روزانه داده باشد آیا اکنون می توان با طرح شکایت نسبت به دریافت مابه التفاوت حق ماموریت خود اقدام کرد...
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام طبق قانون کار بله شما در هر زمانی که باشید میتوانید نسبت به مزایا وکلیه حق وحقوق گذشته شکایت نمایید هیچگونه منعی ندارد فقط جهت بیمه بیکاری تا یکماه بعد از اخراج میتوانید شکایت نمایید