در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام. تصادف کردم راننده هستم. ترقوه چپم شکسته پلاتین گذاشتم داخلش.. دنده دوم سمت چپ بدون محیط بر قلب شکسته. استخوان جناغم شکسته.. زانوی چپ و مفصل زانو ضرب خورده.. کبودی پهلو دارم و خراشیدگی خلف دست چپ.. خواستم ببینم دیه چقدر میشه ممنونم
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام در صورتی که بیمه نامه شما صادره پس از 1396/05/23 باشد مشمول آیین نامه اجرایی ماده 3 قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب 1395 و به شما دیه تعلق میگیرد.

شکستگی استخوان ترقوه اگر معیوب التیام یابد 50 درصد دیه کامل مرد مسلمان و اگر مطلوب التیام یابد 4 درصد دیه کامل مرد مسلمان قابل محاسبه است.

شکستگی دنده های غیر محیط بر قلب ، یک درصد دیه کامل مرد مسمان قابل محاسبه است.

شکستگی استخوان جناغ دارای 4 درصد دیه کامل  ارش است .

ضربدیدگی مفصل زانو  و زانوی چپ نیز پس از پایان طول درمان ارش تعیین میشود

کبودی پهلو 0.15 یک درصد دیه کامل مرد مسلمان و حارصه خلف دست چپ 0.5 درصد دیه کامل مرد مسلمان میباشد.

اگر هم بیمه نامه شما قبل از تاریخ فوق صادر شده است در چارچوب آیین نامه 67.2 شورای عالی بیمه و جداول آیین نامه 84 همین شورا نقص عضو به شما پرداخت میشود.