در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام

میخواستم مبلغ دیه منومشخص کنیدشکستگی دنده های سوم چهارم پنجم ششم سمت راست شکستگی استخوان ترقوه سمت راست شکستگی درشت نی ساق پا

شکستگی مهرهای ستون فقرات هشت تادوازده جراحی شبکیه چشم کاهش هفت درصدبینای وبیست چهاردرصدارش تاییدشده لطفامبلغ دیه چقدرمیشه
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما

دیه هر دنده شکسته شده در سمت راست قلب۱درصد درصورت بهبود بدون عیب .

شکستن درشت که بدون عیب درمان شده ۸ درصد

شکستن ستون فقرات و درمان بدون عیب ۱۰درصد دیه

کاهش بینایی هم ارش داره
شکستن ترقوه بدون عیب التیام یافته ۱۰درصد و اگر با عیب التیام یابد ۵۰درصد دیه کامل